#32 – It was cock

Litt på kanten
Litt på kanten
#32 - It was cock
/

Soundboardet er oppdatert/
– Hva Skjer a? Jonathan innrømmer at han har et «video-problem»/
– De nye lydene blir presentert /
– Skrotnissene: Hva kan du bruke denne til? /
– Funfact /

Gutta er veldig glade for den nye drikka i studio, Eksotiske cider-varianter. Her blir det fort en prat rundt hvor lite såkalt Granateple som finnes i Granateple-cider (HINT: lite). Nå har det blitt total opprydding av soundboardet, da Patrick følte at han selv har slitt ut de få lydene som var tilstede. Prepare yourself for total ear-fu**… Lydene blir godt brukt.

Hva skjer a?
Jonathan kjenner faktisk på kroppen at Spill-rommet ER FULLT! Men det er mange gode minner fra ulike deler av kolleksjonen, og valget om hvem som får bli og ikke er ikke like lett.
Resultatet er at det nå for første gang i historien faktisk er en boks (les BOKS) med film til overs som gladelig deles ut til førstemann som kommenterer at de ønsker disse! Hopp innom littpk.no og «legg igjen ei fuge»!
Men nå er Patrick så gira på de nye lydene at nå må vi bare gå videre!

Gutta utforsker det nye soundboardet
Det starter med lydene som tar den største plassen, som er sterkt preget av utenlandsk uttale av ordet «coke». Mulig det blir slitt i løpet av én episode og at kost/nytte verdien er veldig dårlig, men da har man isåfall fått seg en god latter. Video lydene kommer ifra kan du se her. Kanskje det er et språkkurs for deg?
Patrick har nok et lite tilbakeblikk til Japan, og husker sin første opplevelse med «Gigapudding». Resten av lydene blir utforska hvorav én bærer med seg et kjært minne. Kanskje dette kan bli et «Battlecry» til neste fest?

Hva kan du bruke denne til?
Ganske ny spalte dette, og den testkjøres egentlig for første gang i dag. Det er ingen tvil om at Patrick og Jonathan trives i denne spalten. I dag går det i Flaggstang og Brødrister

Fun Facts
Avslutter med de kjente funfacts, som til dags dato forblir ganske U-morsomme, om det går ann å si. Det blir en skeptisk instilling rundt de påstandene som legges frem i dag.

– Linker
Litt på kanten
Språkkurs engelsk koreansk video

Legg igjen en kommentar