Musikk

Musikk laget av gutta i «Litt på kanten»

Lytt i Spotify

Musikk laget av oss

Vi elsker å drive med musikk og for det meste går det i små trudelutter, og lyder benyttet i vår podcast. Skulle gjerne laget mer, men vi sliter vel med som de fleste foreldre å få tiden til å strekke til. Er for få timer i døgnet. 

Vi har mange større ambisjoner om forskjellige sanger vi kunne laget, og har nå endelig blitt ferdig med den første. Føles godt å endelig være ferdig med en sang. De sangene vi lager kommer til å legges ut på alle de mest populære strømmetjeneste under artistnavnet «Pølse på termos» og håper dere kan støtte oss med å gi det en sjanse. 

Pølse på termos

Vår første sang – Litt på kanten

Melodier og sanger laget til podcast

Skummel melodi

I episode «#39 – Småbarnslivet del 1» var det en konkurranse om å lage den skumleste melodien. Jonathan gikk ut med en soleklar seier, selv om Patrick hadde gjort et godt forsøk. Reglene for konkurransen var som følger: 

Jonathan's bidrag på skummel melodi

Patrick's bidrag på skummel melodi

Selvlaget reklamesang

I episode «#47 – Egenlaget radioreklame!» var det konkurranse om å lage egen radioreklame med egen sang og fiktivt produkt. Patrick presenterer sin sang sammen med produktet:  «litt på kanten lån og kneskåler». Jonathan presenterer sin sang sammen med produktet: teleskop sugerøret. Rammene for sangen ble som følger: 

Jonathan's reklamesang

Patrick's reklamesang

Techno Svend theme song

I episode «#48 – Techno Svend ond wienersnitzel» skulle det være konkurranse mellom gutta om å få den offisielle sangen til «Techno Svend». Jonathan stilte uten melodi, så Patrick sin melodi fikk leve videre. 

 

Technosvend