#19 – Forhud, eller?

Litt på kanten
Litt på kanten
#19 - Forhud, eller?
/

Besøk igjen i Studio! /
– Hva Skjera? Overraskelse på jobben /
– Språkspalten: TBF’er /
– Ting du må ha på hybelen, Student-edition! /

Innhold i episoden:
I dag har vi besøk av Tommy som tar helt over! Han syntes det var såpass koselig i vår lille verden at han nok en gang tar turen tilbake for å fylle våre liv (og dine ører) med ren dritprat i god gammel stil.

– Hva skjer a?
Patrick kaprer episoden med med stor entusiasme for å fortelle om sin nåværende situasjon på jobben. Han har for tiden lagret mange av sine eiendeler, ihvertfall de som ikke fikk plass på loftet til Jonathan, stående i kjelleren på jobben i påvente av å finne drømmehuset sitt.

Men står de trygt der montro? Eller er du utsatt for både ett og annet “illeluktende” uhell?

Jonathan får endelig servert prisen fra forrige episode, helt orginale “slogans” med forklaringer som nok en gang tar noen tilbakeblikk ifra vår artige tid på høgskolen.

Har Tommy unaturlig mye forhud, eller skjønner egentlig Jonathan 50%-skatt? La oss høre!

– Språkspalten med TBF’er:
Endelig har vi en runde med vår gode gamle spalte med Tre-Bokstavs-Forkortelser, med ønske ifra Tommy! I dag ble det RPT

– “5 ting du trenger på hybelen” ifra Studenttorget
Det tok ikke lang tid før vi fant ut at vi IKKE er enig og kjører våre egne lister på hva man bør skaffe seg hvis man har noe penger til overs. Det er ikke mye som skal til for å få slurva til å gå i denne gjengen. En hemmelig oppskrift på et lykkelig studentliv serveres her!

– Avslutning
Artige sparetips

– Linker
Litt på kanten

Dette innlegget har èn kommentar

  1. Ole

    Haha, jævla idioter! 😂

Legg igjen en kommentar