#30 – En skål for vennskapet!

Litt på kanten
Litt på kanten
#30 - En skål for vennskapet!
/

Vi feirer episode 30! Gutta går «offscript»
Jonathan og Patrick tar høl på Favoritt-Whisky´n og «hedrer» vennskapet. De har nådd målet de satte da de begynte å ta opp, hele 30 episoder!

I dag blir alle spalter kastet ut av vinduet, og blir en ren hyllest til deres 12 års gamle vennskap. 

Her blir det delt noen egne erfaringer med hva som har vært viktig i denne perioden, og noen ord for å beskrive hva man synes er viktig å huske på for å leve et rikt liv. Det viktigste er å lage minner og huske alle de opplevelser man har hatt, men ikke bare de store men spesielt de små. Som Jonathan så fint nevner, er det veldig greit å lage seg et lite «knagg-system» i hodet, slik at man senere vet hvor man skal finne disse enkle minnene som er beviset på at man har hatt det moro! Patrick blir sentimental, i nært påfølge av Jonathan, og de blir vel en smule mer klissete en de pleier å være som sikkert kan virke sjenerende for noen. Men igjen, det er viktig å gi plass til ren mimring! (Det blir nok ikke første gang)

Vi blir også innført i «The wall of pure Awesomeness», hvor de under høgskoletiden samlet små ting på en korktavle for å lage enkle minner for livet De finner veien innom gaver de har gitt hverandre med tidene, og prøver å rangere den beste gaven man husker. Dette bringer tilbake gode minner, samt også hvor mye eller lite jobb som ble lagt i den. Regnestykket av kost/nytte kan være overraskende i noen tilfeller!

Avslutter med en liten improvisorisk «Til Ettertanke» hvor Patrick stiller spørsmålet «Hvis du skulle gi ut en bok om ditt liv, hva skulle den hete?».

Det er jo ikke noe tvil om at hodet til Jonathan fort drar inn ANUS når det blir satt på prøve, da nesten alle titler har sterk tilknytning til det.

– Linker
Litt på kanten

Legg igjen en kommentar