#20 – Drittkoker?

Litt på kanten
Litt på kanten
#20 - Drittkoker?
/

Besøk igjen i Studio! /
– Hva Skjera? Forsikringssaken fortsetter /
– Språkspalten: Dialekter /
– Frank Berner legger ut om vannkoker /

Innhold i episoden:
Patrick er litt furt for at han alltid må til Jonathan og ikke motsatt.
Vi håper også at folk som hører på kan ta kontakt, vi vil høre fra dere!
Dere kan nå oss på https://littpk.no/kontakt-oss/ .
Jonathan legger inn hint til Patrick at han skal få svi neste episode, grunnet innsending fra en lytter.

– Hva skjer a?
Patrick snakker om en problemstilling han hadde under produksjon av showets hjemmeside. Legene på kjøita har noe med dette å gjøre!
Patrick fortsetter historien om kloakkuhellet som var på jobben. Tilbakemeldingene fra forsikringsselskapet og om besøket av takstmann som var ivrig på å vaske, isteden for å kaste skal nok bli nevnt.
Historien glir pent over i vaskerutiner på rigg i Afrika som har lite med saken å gjøre. Godt at vi fungerer som vi pleier.

– Språkspalten med dialekter:
I språkspalten blir det dykket i ord og uttrykk vi ikke aner hva er. Etter beste evne skal disse defineres før fasit sjekkes. Det går som oftest ikke bra, og vår barnslige humor skinner fort gjennom. I dag dykker vi dialekter med ord som: I-laindspess, Brokkjil og Ælke. Gjetninger havner fort på havets dyr, og om å tømme blæra.
Registrere mellomgulvet til personen ved siden av i urinalene blir nevnt like lett som om at det er glatt ute. Det går vel ikke nødvendigvis så bra, men det gjør det vel sjeldent.

– Rollefigur: Frank Berner
Frank Berner er tilbake i studio og er litt missfornøyd med kort varsel før episoden. Jonathan lurer på om Frank har noen kommentar på de vannkokerne i glass med blått lys. Frank er ikke spesielt imponert over spørsmålet og tar totalt over showet. Han går i detalj på hva slags vannkoker du skal ha, og hva man skal tenke på når man kjøper vannkoker.

– Avslutning
Artige sparetips

– Linker
Litt på kanten

Legg igjen en kommentar